festyny
- Małgorzata Klebańska
festyny
ps.ps.kurcze help cos mi dziecko prrzestawilo w kompie domowym i zamiast z pisze sie y i odwrotnie i pytajnik uciekl no i co teraz pytam help help help
- Zbigniew_Komisarczyk
- Administrator
Należy zmienić układ klawiatury prawy dolny róg. Kliknąć na klawiaturę i wybrać układ klawiatury Polski (programisty). Inna metoda to przytrzymać lewy klawisz CTRL i wcisnąć lewy SHIFT. Pozdrawiam.zlota pisze:kurcze help cos mi dziecko prrzestawilo w kompie domowym i zamiast z pisze sie y i odwrotnie
- Małgorzata Klebańska
Mam kilka pomysłów do realizacji w ramach działalności FENIKSA tylko musze je poukładac i znalezc chwile na omówienie szczegółow...a jak widzisz nawet nie mam czasu zgrać płytki z filmem z festynu w Barnisławiu i wraz z nim fotek kilka....,ale dziś postanowilam wklepuje w kompa wszystko co dot.nowego Stowarzyszenia i od przyszłego tygodnia zabieram się za wszystkie zaległości,pozdro.
ps.a kiedy macie jakies zebranie czy coś w tym stylu?
- Małgorzata Klebańska
- Zbigniew_Komisarczyk
- Administrator
Nie wiem dlaczego nie ma tego postu, czyżbym sam go wywalił...
Teraz to już koćcówka wakacji i wiele się nie będzie działo.
Jeszcze może uda się przeprowadzić imprezę w Moczyłach. Planowaliśmy ponadto zrobić festyn w Stobnie ale nie bardzo wiemy czy ktoś chciałby nam pomóc. I jak zapatrują się na to mieszkaćcy.
p.s.
Turniej Koszykówki w niedzielę w Przecławiu. Jutro dam znak co i jak.
- Małgorzata Klebańska