Kandydat na wójta
-
-
A za jakie to zasługi Pani Byławicewójt dostała medal???Za już osiągnięte czy ewentualne przyszłe????? Jak za już osiagnięte to chętnie je poznam.
- Zbigniew_Komisarczyk
- Administrator
1. inwestycje na terenie gminy w ciągu ostatnich 4 lat,
2. budowę i remonty dróg, chodników i ścieżek rowerowych,
3. wdrożenie programu "przyjazny urząd",
4. współpracę ze stowarzyszeniami m.in. Stowarzyszeniem FENIX,
5. uruchomienie POLA GOLFOWEGO, (trawa już rośnie...),
6. pracę ponad siły, ze skromnym wynagrodzeniem,
7. zrozumienie i życzliwość dla internautów, a w szczególności za wrażliwość dot. czci i dóbr osobistych(!)
8. szczerość i uśmiech
no i oczywiście za rewitalizację miejscowości Przecław!
Także proszę się nie dziwić, sie pracuje to sie ma. ZAZDROŚNICY
-
Tak jeszcze nawiasem w sprawie Misiaka- to Pan Misiak jest osobą trudną do zmaterializowania-taki człowiek widmo- ani w Urzedzie go nie ma, ani kontaktu, ani jakiś wyraźnych przejawów działalności- wiadomo ,ze JEST i,że jego bytnośc kosztuje. Może więc, był jeno duchem na tym spotakniu, a widział go jakiś nawiedzony egzorcysta??????
- Zbigniew_Komisarczyk
- Administrator
Medal dostała za zasługi dla ziemi szczecińskiej -- przez przypisywanie sobie nie sowich zasług.
A portal przeclaw24 - niestety ocenzurował ten wątek - twierdząc ,że dotyczy wyborów .
http://www.przeclaw24.pl/index.php?opti ... =31&id=110
To pani Małgorzata S. zaczęła swoje promowanie na długo przed wyborami, a materiały do swojego programu wyborczego zbiera przez dzieci w szkole zadając im temat - co by zrobili gdyby byli radnymi ?
Brakuje jej pomysłów - Żenada
-
- Wujek Samo Zło
Na razie tak czytam sobie o różnych osobach.,, a o (moim skromnym zdaniem) najlepszym kandydacie, jeszcze złego słowa nie usłyszałem.
-
- Zbigniew_Komisarczyk
- Administrator
Wielu się zastanawia jaki ma w tym cel? Czy podobają mu się inwestycje gminne,rozwój i jest to zwolennik tzw. starego porządku. Czy może ma pomysł na inny rozwój gminy. Jeżeli pierwsza teza jest prawdziwa to nie dziwię się wulgaryzmom, bo stołek zaczyna się palić....
Jeżeli druga teza jest prawdziwa, to gdzie są merytoryczne fakty, pomysły na inne działanie, rekomendacja Twojego kandydata/kandydatki??? A może pomysłem jest tylko wypłata przez 4 lata? Czy dieta?
Obrażasz P.Pawelczuka, mimo, że sam/sama nie zrobiłaś nic aby w gminie było lepiej, nie dorastasz mu do pięt. Piszesz bzdury o braku rozliczeń FENIXA, mimo to, że nawet dziecko potrafi znaleźć protokół z kontroli FENIXA na forum.
Dzięki takim właśnie osobom jak TY, jest w gminie tak jak jest, ANONIMOWO potrafią opluwać, pisać bzdury w jednym celu, aby zaspokajać swoje interesy.
Dlaczego nie wypowiesz się w forum imiennie jest tam temat specjalnie na to. Brak odwagi?
ps.
czy tylko mi się rymuje LIPKO z ....Ą?
-
-
Zapraszam do lektury tematu :
http://www.forum.kolbaskowo24.pl/viewto ... c&start=15
Porównaj daty na zamieszczonych pismach.Nie będę wyjaśniał jeszcze raz całej sprawy bo będzie to za pewne w Twojej ocenie nieudolne tłumaczenie się. Poczytaj i sama wyciągnij wnioski. Pozostałe dokumenty sporządzone przez Urząd Gminy w postaci ogłoszeń , zmian i wyników przetargu na działania w zakresie działalności statutowych „Fenixa” nie są już nawet dostępne na na Bip-ie ( za mały serwer?). Jak jesteś dociekliwy zapewne w Urzędzie Gminy uzyskasz te informacje. Porozmawiaj z członkami Komisji Rewizyjnej a potem feruj wyroki. Twoje zarzuty nie wzbudzą już emocji, odgrzewasz starego kotleta.
-
Trudno mi się odnieść merytorycznie do twojej wypowiedzi. Moje wykształcenie nigdy nie było tajemnicą, ani się go nie wstydzę.Lipka pisze:.A agent Tomek drepcze od jednej kandydatki do drugiej ,czyżby ta "gnida" liczyła na jakiś stołek nie wiedząc tak do końca do kogo się przykleić.Myślę,że za wcześnie na to ,trzeba byłoby najpierw skończyć studia bo średnie wykształcenie jak na dzisiejsze czasy to za mało.A więc agencie Tomku najpierw maszerować do szkoły.
Liczenie na stołek nie leży w mojej naturze i nigdy nie podejmowałem i nie podejmę się piastowania jakiejkolwiek funkcji bez wymaganych kwalifikacji i za każdą cenę.
Cóż zdrożnego jest w ubieganiu się o mandat radnego i w jaki sposób na przeszkodzie w tym ubieganiu stoi moje wykształcenie?
Epitety jakie użyłeś w stosunku do mnie, jeżeli są miarą wykształconego człowieka, za jakiego się zapewne uważasz - świadczą tylko o Tobie.... Jeśli masz odwagę cywilną zapraszam do merytorycznej dyskusji, zapewne będzie wiele okazji.
Prośba do Admina Proszę o nie usuwanie postu "Lipki", jestem przeciwnikiem cenzury prewencyjnej.