Dostawca internetu
Dostawca internetu
a internet muszę mieć ponieważ robię strony www szczecińskich szpitali i jestem wolontariuszem fundacji Kocia Dolina i przez neta szukam właścicieli nowych dla bezdomnych zwierząt, zatem zabierając mi neta ten gość karze dzieci w szpitalu i zwierzaki :(((((
moje pytanie, jakiego usługodawcę więc mi polecicie na terenie gminy ? chodzi mi o wieś Rajkowo dokładniej. dużo ludzi i zwierząt na mnie liczy więc muszę mieć neta:( a ta firma AP to naprawdę jakaś nie poważna jest :(
Szukam zdjęć i informacji do ukończenia strony www.rajkowo.glt.pl
Btw, Z Twojego blekotu pismienniczego, wnioskuje jedynie, ze jezyk Polski z Toba nie jest za pan brat ;] Uzyj opcji edytuj, bo jak sie pisze po pijaku to ni chu ja nie idzie Cie zrozumiec ....
mówisz ze Tpsa dobrze tu dziala ?
-
- Kontakt:
Poza tym to nie było podanie danych tylko uaktualnienie danych zawartych w umowie!! Oczywiście mogłeś się nie zgodzić i tak się stało. A pan Z.R wg umowy może Ci złożyć rozwiązanie umowy bez podawania uzasadnienia.
Może lepiej się zwrócić do pana Z.R o anulowanie rozwiązania umowy i troszkę mniej emocjonalnie rozwiązywać problemy.
ps. od zgłaszania awarii też jest mail: admin@apinternet.pl i www http://www.apinternet.pl/help/
Imie ,nazwisko ,adres zamieszkania i ew nr tel to ma byc to to takie wielkie wyciadanie danych osobowych ?:) Nie rob scen , nikt nr. pesel czy nr. NIP od Ciebie nie chce :) A skoro Ci to nie pasuje , to zamiataj do TPSA :)
ok dzięki za radę. No u nas W Rajkowie kilka osób ma u tego pana i każdy narzeka na niego. jak nie działa net to po pierwsze cud się z nim skontaktować a jak się już uda to pan stwierdza że właśnie jest niedziela i powinno się odpoczywać a nie siedzieć na necie albo że jest za póżno i naprawi potem, lub też że to nie jego wina... hmmm nie szanuje klientów ten pan. Może inaczej jest w Przecławiu jak jest blisko, ale innych on olewa.przemek pisze:Weź sobie Orange Freedom na Lini tpsa. A co do usług tego pana to już dawno zrezygnowałem.
a co do ankiety to masz rację, nie jest to dużo danych, ale nie ma w umowie mowy o ankietach i chyba ma się prawo wiedzieć na jakiej podstawie żąda ich wypełnienia? na dodatek, że owa ankieta zasłoniła wszystkie okna przeglądarki i nie szło pracować? a w tym czasie musiałęm szybko coś zrobić więc mnie to zirytowało... klienci też mają prawa.
dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie :)
- Małgorzata Klebańska
Podpinam się pod temat, jako, że jeszcze na Przecław się nie wprowadziłem, a chcę zawczasu dowiedzieć się paru rzeczy, a dokładniej czegoś o lokalnych dostawcach internetu. Aha, osiedle, na którym będę mieszkał to Zielone Pole.
Pytanie kieruję do użytkowników sieci AP internet. A właściwie to pytam o jakieś opinie nt. tejże sieci. Udało mi się dostać na stronę www tegoż dostawcy i chcę się czegoś dowiedzieć o jakości ich usług (bo na przykład stronie widnieje informacja, że firma dysponuje 15Mbitowym łączem... ale...na CAŁĄ sieć?!:D).
Swoją drogą jak to wygląda z dostępnością/jakością innych dostawców lokalnych (są w ogóle tacy?) i mniej lub bardziej ogólnopolskich? (UPC, TPSA, chociaż co do tego drugiego jakoś jestem spokojny, że będzie).
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam