wszystko po znajomości
-
KOMPETENCJE OBU PAN NIE MAJA TUTAJ ZNACZENIA, PONIEWAŻ ŻADNA Z NICH ICH NIE MA.Liczą sie tylko prywatne ambicyjki Pana żony, pani Klenańskiej, jesli tak Pan woli, pokazanie, kto tu rządzi? A może TKM?
Społecznicy..........Boże broń przed społecznikami, którzy używają społecznosci wiejskiej dla własnych chorych ambicji.
Nie mam więcej pytań, proszę Państwa.
-
-
-
-
A ja dalej jedynie w kwestii formalnej
pani Klebańska nadal twierdzi,ze będzie od kierowania sprawami porządkowymi. Pytam ponownie. Na podstawie jakiej umowy?
2. W jakim trybie i w jakim charakterze będą zatrudnione pozostałe dwie Panie?
Nie wyobrażam sobie zeby Pani od spraw porządkowych, nawet jeżeli jest to pani Klebańska ze wspaniałymi pomysłami, ale jednak od spraw porządkowych zatrudniała wychowawców do pracy z dziećmi. osoba od spraw porządkowych to inaczej mówiąc konserwator powierzchni płaskich czyli sprzątaczka. Więc, jak sprzataczka będzie zatrudniac wychowawców. dodam ze do prac z dzeićmi i młodzieżą sa wymagane odpowiednie kwalifikacje. Kierująca porządkami moze od biedy zatrudnić sprzątaczkę. czy w takim razie dziećmi w Barnisłąwiu oficjalnie będą zajmowac sie Panie sprzątaczki?
Dodam,ze moje pytania nie sa wymnierzone w panią Klebańską tylko dociekam formalnej strony owej sprawy. Dal samej pani Klebańskiej byłoby bardzej honorowo pracowac oficjalnie, na oficjalnym stanowisku a nie na wymyśłonym-choćby i za darmo-co jest niemozłiwe.
Pozwoliłem sobie przekopiować w całosci jeden z postów w nadziei, że teraz juz nie ma żadnych przeszkód, żeby udzielic odpowiedzi na zawarte w nim pytania.Wszak już jest po zebraniu, najbardziej zainteresowani, czyli mieszkańcy Barnisławia już dowiedzieli się wszystkiego, myslę, że byłoby dobrze, żeby pozostalli uczestnicy forum też poznali fakty.
To ,że zebranie skończyło się szybciej niż zaczęło zawdzięczamy tylko jednej Pani,za kolejne wyciąganie prywatnych spraw mieszkańców. Bardzo się cieszę,że była super frekwencja to znaczy ,że wszystkich temat interesuje.
A na Jole to wszyscy teraz krzywo patrza bo kobieta powiedziala kazdemu w oczy co mysli,i radnemu tez. I to sie nie podoba ,a nie ze dla dzieci niby zla byla,bo nie byla.
A p.Malgosie szanujem I dobrze ze jest tu na tej wsi boby wszystko robili co kcieli z nami a ona nie da.I moze ja pisac dobrze nie umiem to swoje zdanie mam i taka jest prawda.
-