"Kiełbaskowo" i inne imprezy
"Kiełbaskowo" i inne imprezy
Zabawa była przednia, poziom nawet, nawet.
-
- Kontakt:
-
Dwa, za bardzo rozwleczone w czasie konkursy, gdyby nie info innego portalu nie wiedziałbym kto wygrał zawody sołeckie, bo nie chciało mi sie czekać na wyniki i zresztą nie tylko mi. Zawody sołectw mogły być clou prgoramu i zostać rozegrane w czasie 1- 1,5 h. Wydaje mi się,ze oceny stoisk powinni dokonywać odwiedzający, a nie komisja ale to taka moja uwaga.
" Kto doświadczył cienia, wie, że czasem w cieniu lepiej widać rzeczy, które są w świetle."
-
- Kontakt:
Co do zawodów sołeckich to uważam że były clou programu i dlatego nie mogły odbyć się w przeciągu 1,5 h, wówczas impreza za szybko by się skończyła.
Ocenianie stoisk przez odwiedzających ??!!- hmmm, nie wiem jak to miałoby wyglądać- odwiedzający czyli kto- mieszkańcy gminy i goście?? Wiadomo że prawie każdy zagłosowałby na swoje sołectwo. Byłoby to nie w porządku w stosunku do sołectw których mieszkańcy zjawili się w nielicznym gronie. A jak mieliby oceniać wyłącznie goście to jak przyczepiać im plakietki że nie są z gminy i mogą głosować :)
Moim zdaniem komisja to dobry pomysł, tylko może skład komisji powinien być ustalony wspólnie z sołtysami... :)