Niespodziewany powrót PRL-u
-
Niespodziewany powrót PRL-u
I cóz, rzekome plotki przekuły się w rzeczywistość, komentarz zamieszczony nie został!
Już sam pomysł kontrolowania wypowiedzi przed opublikowaniem jest kuriozalny i praktycznie w sieci niespotykany, Administratorzy usuwają wypowiedzi po ich umieszczeniu jeżeli okażą się sprzeczne z zasadami współżycia społecznego. mamy wolność słowa. Cóż widać w Klubie przyjacół panują przyjacielskie stosunki i krytyka jest niedozwolona. Wódz ma rację jedyna i słuszną. Krytycy do klubu nie należą muszą zejść do podziemia czyli na inne portale. Komuno witaj!!!!!. Pan Smolicz sam obsadził się w charakterze I Cenzora Gminy Kołbaskowo. Tak więc w dobrym układzie będziemy mieli radnego-cenzora:))))))) Serdecznie gratuluję.
-
Tak samo nie wierzę,ze to Pan Smolicz jest prawdziwą głową owego forum. Bo pamiętam jak pojawiło się ogłoszenie sygnowane całkiem innym nazwiskiem poszukujące osoby umiejącej tworzyć strony a potem jak Fili pz pudełeczka pojawił sie Pan Grzegorz Smolicz jako administrator i szef całego forum..hehe i kto w to uwierzy. Zresztą.....można działać dla kogoś i w czyimś imieniu tylko można by to robić uczciwie i obiektywnie. Jako radny tez będzie Pan Smolcz grał cudza grę i do tego nieuczciwie??????
-
-
-
- Kontakt:
Wystawiła Pani komentarz podająć pewien adres emailowy więc proszę zalogować się do poczty i odszukać email który został podesłany z prośbą o potwierdzenie. Proste ? To będzie opublikowany.
Wg Pani postępowania najlepiej logować się na kilku kontach, podszywać pod różne osoby i podawać lipne adresy. Pisać z jednego, a z drugiego potwierdzać swoje racje. Zgodne z zasadami ?
Proponuję też zapoznać się z regulaminami, przeczytać ze zrozumieniem i starać się postępować według niego.
Co do opóźnień.... niestety nie siedzę godzinami przy kompie - najczęściej późnymi wieczorami, jestem przedsiębiorcą, mam rodzinę i małe dzieci a doba ma tylko 24h. Dodatkowo teraz przez 3 dni jestem w rozjazdach na święto zmarłych - dlatego czasami mogą być opóźnienia.
Ale każdy komentarz ma datę wystawienia, więc to że pojawiły się dziś dwa nieprzychylne to proszę sprawdzić daty - to chyba nie problem...
Co do portalu - to jest on od początku do końca moim pomysłem i realizacją. Poziom informacji w gminie był niski. Kupiłem w zeszłym roku kilka książek i programów, nauczyłem się programować. Okazuje się że po 5 miesiącach działania portal przeclaw24.pl cieszy się dużym zainteresowaniem 60 tys wejść, ostatnio nawet 3000 na dobę. Włozyłem w niego bardzo dużo pracy - proszę to docenić.
Pojawiły się próby hackerskie, logowanie się na konta o niedozwolonych nazwach i uprawnieniach - chciałem ulepszyć stronę i dlatego ogłaszałem się że szukałem kogoś do pomocy - ostatecznie sam sobie poradziłem z problemami informatycznymi.
Co do współpracy z Klubem Przyjaciół Gminy Kołbaskowo - to zainteresowałem się jakiś czas temu problemem braku publicznego przedszkola i o nie walczyłem, zrobiłem z kolegami stronę przeclaw.net.pl, zbierałem głosy mieszkańców, byłem na sesjach, widziałem jak kto głosował w sprawie sprzedaży działki i tylko te dziewczyny o nią walczyły. A teraz np. KWW Pani Krzywickiej jest w ulotach za publicznym - a w marcu głosowały za prywatnym. W porządku wobec wyborców ?
Portal który powstał nie nazywam "niezależnym" i podpisuję się pod nim swoim prawdziwym imieniem i nazwiskiem a nawet fotografią. P. Chęciński ma niezależny portal - ten z literką "ł" - ale jedno i drugie nie jest prawdą (polecam bazę whois.pl wklepujemy warzymice24.pl i wszystko wiadomo)
Co do dyskusji z Panią - na którą Pani pewnie liczy - to nawet nie zamierzam w portalu tylko w realu (to mój jedyny wpis). Przeczytałem kilka Pani wpisów - ale jad się leje z Pani ust, szok. Wypowiedzi i porównania na poziomie Jerzego Urbana (nawiązując do PRL-u)
Nawet nie wiem kim Pani jest - może nawet mężczyzną? Może obecną radną/radnym której grunt się sypie pod nogami? Jak już Pani pozna mój adres w bazie whois.pl - to zapraszam na kawę - porozmawiamy.
Jak znam życie to pewnie pozakłada pani kolejne konta i pozostanie w cyberprzestrzeni.
-
Kim jestem, nie radną ani obecną ani przyszłą, Ani nawet mężczyzną.Zwykłym mieszkańcem Nie lubię natomiast manipulowania faktami, ich przeinaczania i przypisywania sobie czegoś czego się dokonało.
Co do poratlu o prawidłowej nazwie Pzrecław24 To został wcześniej zarejstrowany niż Pański. bez"ł" O czym Pan doskonale wie. Wystarczy skorzystać z netu-tez Pan doskonale wie jak.
I zapomniałam-propozycja kawy i rozmowy do rozważenia.
Jezeli Pana poleczniczki tak bardzo walczyły, to jak to sie stało,ze ani sołtsy ani wice nie zwróciły uwagi na działkę w samym środku Przecławia?????