Sprawy ważne i całkiem błahe.
-
prawdziwy kret
autor: prawdziwy kret » 2010-11-12, 13:10
Napisał MRS Poirot : O portalu Przeclaw 24 pisałam wcześniej porównując działania administratora do działań cenzora z czasów PRL-u.
Jak się odniesiesz do informacji, że na Bursztynowe nie została wpuszczona przez ochronę ekipa PO, która prawdopodobnie chciała przeprowadzić na osiedlu agitację przedwyborczą, a następnego dnia administrator miał kontrolę ze szczególnym zwróceniem uwagi na dokumenty ochrony. Myślisz, że to czysty przypadek?
Podobnie ochrona zareagowała na Zielonym Polu wypraszając demonstrację p.Rybakiewicz w czwartek, ciekawe czy to też zakończy się kontrolą u administratora?
Żeby było jasne nie pochwalam przeganiania ludzi podczas akcji wyborczych, ale organizatorzy powinni chyba załatwić u zarządców osiedli stosowne pozwolenia.
A tak to pachnie mi tu arogancją.
-
Tomasz Żurawik
autor: Tomasz Żurawik » 2010-11-12, 14:53
Cienki z ciebie kret, dołki kopiesz i właśnie sam wpadłeś ... Kłamiesz - bo trudno to inaczej nazwać.
Rozmawiałem z panią Podgórską, która zarządza "Bursztynowym" - i jako osoba najbardziej zainteresowana nie potwierdza krecikowych informacji. Jeśli ktokolwiek ma jakiekolwiek wątpliwości niech bezpośrednio skontaktuje się z panią Podgórską - nie podam tu publicznie nr telefonu - zapewne zdobycie jego dla osób zainteresowanych nie będzie problemem.
-
mania
Ja bym się nie zdziwiła gdyby zarządcy Bursztynowego nie chcieli potwierdzać tej informacji, kto chce się mieszać w politykę. Też słyszałam o takiej sytuacji, ale nie nie jest to informacja potwierdzona więc potraktuję ją w kategoriach ploty. Natomiast pan Żurawik jeśli nazywa kogoś kłamcą niech sobie przypomni jak długo ukrywał się za Janem Chęcińskim twierdząc, że nim nie jest.
-
Mrs Poirot
Oczywiście "rewelacje" kreta sa bardziej wieraygodne niż wyjaśnienia zarządcy. Kret wie lepiej-tak samo dobrze jak to,ze widziałPana Misiaka na zebraniu PO:)))))))
Chyba mierzysz swoja miarka maniu-dlaczego zarządca miałby się wstydzić jakiejkolwiek kontroli?? sam fakt pzreprowadzania kontroli o niczym złym nie swiadczy.
A Ty maniu-kto sie kryje za tak wiejsko brzmiącym nickiem. Moze powiesz zamiast krytykować? Dorotko.
-
mania
Po pierwsze nie wiem o jakiej Dorotce myślisz choć w świetle toczącej się walki, którą tutaj uprawiasz pewnie masz na myśli: Doroty - Krzywicką, Trzebińską, Szargut lub Przewoźniak, na pewno nie myślisz o Dorocie Sadowskiej bo reprezentuje ugrupowanie, które mentalnie a może nie tylko mentalnie - wspierasz. Oświadczam, że nie jestem żadną z tych a ni innych Dorot. Co do mojego niku to byłabym zobowiązana abyś go nie komentowała.
-
Mrs Poirot
Alez oczywiście. Jakżeby inaczej.
jak rozumiem ad rem nie masz nic do dodania. Co sprawę zamyka.
-
mania
Masz rację MRS POIROT złapałeś mnie, jestem do bani i ciągle tutaj kłamię. Jestem Dorotą jaką tylko chcesz. Jestem za platformą !!!
Tak jak tutaj ze mnie z każdego zrobią głupka, więc tylko oni są GODNI I THE BEST.
Przypominam hasło, które chyba już zapomnieliście. NIECH ŻYJE STIRLIZ !!!!
-
re123
-
Kontakt:
Szanowne Panie , może umówcie się na telefon i przekażcie co sądzicie o sobie nawzajem a nie tak publicznie na forum.
Tak, btw, nie widzi mi się żadna współpraca w naszej gminie przeglądając lekturę ostatnich wpisów.
Pozdrawiam
-
meduza
Masz świętą rację re123 to nie ten temat , jak macie ochotę to może założycie nowy temat np
pt "CZARNA STRONA-GMINY KOŁBASKOWO" i tam dajcie sobie po razie.