Wyniki głosowania na wójta
Chciałobysię powiedzieć : I WIELKIE JAJCO!!!
Ktoś go przecież wybrał!!! A kto ?-Ci którzy do wyborów nie poszli!!!
Demokracja to wielkie osiągnięcie społeczne, ale też niebezpieczećstwo -jak wielkie,obserwujemy każdego dnia w Wiadomościach ...
MAM TYLKO JEDEN GłOS I NIE ZAMIERZAM GO ZMARNOWAÓ!!!!
I nie myślę też czekać następnych 16 lat w nadziei,że tym razem COŚ się wydarzy!
Może z tej dwójki co została , to właśnie kobieta jest "facetem z jajami"?!
Jeśli czeka nas kolejne 16 lat w tym samym "gwiazdozbiorze"- to ... wyjeżdżam w
Bieszczady wypasać barany...
-
-
-
Obywatelu RP, my tu sobie na wsi możemy zafundować Wójta,
Burmistrza wybiera się w małych miastach...
Zdecydowanie opowiadam się za kimś, kto tu mieszka-niejeden przykład pokazuje ,że "spadochroniarze" to nie najlepsze rozwiązanie.
Syty głodnego nie zrozumie.Co Wójta obchodzi dziurawa droga w Warniku, czy Pargowie ,jeśli on do domu pomyka "trzynastką" Kołbaskowo-Szczecin???
Jeśli będzie to osoba stąd ,zanim podejmie nierozważną decyzję ,pomyśli, czy ludzie dadzą mu żyć...Jęśli to ktoś miejscowy ,możesz mu patrzeć na ręce, a życie pokazuje , że patrzeć trzeba ,niestety.
Pozdrawiam Wszystkich
-
A jesli okazałoby sie ze burmistrz nie miejscowy jest dobrym strategiem i dzieki niemu gmina rozwija sie. To też byś wolał miejscowego tylko dlatego ze mieszka o płot od Ciebie --- te pytanie kieruje do: oiraa
Takiego wyboru nie mamy- to po co deliberować?Obywatel RP pisze:Patrzeć na ręce to można kazdemu wybranemu burmistzrowi niezależnie skad pochodzi i gdzie mieszka .
A jesli okazałoby sie ze burmistrz nie miejscowy jest dobrym strategiem i dzieki niemu gmina rozwija sie. To też byś wolał miejscowego tylko dlatego ze mieszka o płot od Ciebie --- te pytanie kieruje do: oiraa
Jasne ,że chciałbym,żeby był to SUPER WÓJT- najlepiej po SGH , po rocznym stażu w Brukseli,menadzer,strateg,organizator z wizją, wzbudzający respeky,szacunek,sympatię
Zejdzmy na ziemię - to ideał,a ideały nie istnieją ! Mnie wystarczy, że będzie dobry!
Jeden z kandydatów miał szansę-drugiej ode mnie nie dostanie!
Zagłosuję tym razem na kobietę