Fenix popiera J.żukowskiego
- Zbigniew_Komisarczyk
- Administrator
Fenix popiera J.żukowskiego
Podkreślili dobry przebieg współpracy oraz wyrazili nadzieję na jej kontynuowanie.
Co Paćstwo sądzicie o tym?
Panie Zbigniewie.
Obiecałem sobie przejście w "stan spoczynku",ale nie mogę się oprzeć przed wygłoszeniem któtkiego komentarza/proszę się nie martwić-ostatniego! mam nadzieję/
Powyższe oświadczenie wprawiło mnie najpierw w osłupienie , ale zaraz potem wywołało politowanie.Pana poglądy bowiem są bardziej zmienne niż fronty atmosferyczne
A to nowość jakaśZbigniew_Komisarczyk pisze:Podkreślili dobry przebieg współpracy oraz wyrazili nadzieję na jej kontynuowanie.
Proszę zapamiętać: są tacy, którzy potrafią tylko tasować karty i tacy co potrafią grać...Pan należy bez wątpienia do tych pierwszych.
Napoleon I powiedział:" Tylko jeden krok dzieli wielkość od śmieszności ..."
Pan go właśnie zrobił!
Pozdrawiam ciepło
- Małgorzata Klebańska
Pozostałym pozostaje uszanowanie tej decyzji,każdy ma prawo wyboru.
Rozumiem,że temat "hot" budzi emocje,ale z tego co wiem to jedyna "formacja" z terenu Gminy,która jawnie wypowiedziała się nt.nadchodzących wyborów i swojego poparcia.
Pozostałym zabrakło odwagi?
Po pierwsze jest to decyzja Zarząu FENIXa (nie jej członków) i dyskusyjne może być czy stowarzyszenie które jest organizacją pozarządową powinno tak aktywnie udzielać sie w polityce. A tak naprawdę ludzie w większości i tak zrobią to co dyktuje im sumienie.Małgorzata Klebaćska pisze:FENIKS wydał komunikat-decyzja odważna ,jasna ,czytelna.
Pozostałym pozostaje uszanowanie tej decyzji,każdy ma prawo wyboru.
A co do pozostałych może mają większy instynkt samozachowawczy lub więcej do stracenia.
- Zbigniew_Komisarczyk
- Administrator
Sportowa współpraca przebiegała dobrze. Czy ktoś sądzi inaczej?oiraa pisze:A to nowość jakaś
Byłem wielki? Nie sądziłem.oiraa pisze:Napoleon I powiedział:" Tylko jeden krok dzieli wielkość od śmieszności ..."
Pan go właśnie zrobił!
Zbigniew_Komisarczyk pisze:Na dzisiejszym spotkaniu zarządu stowarzyszenia "FENIX", uczestnicy poparli kandydaturę J. żukowskiego na Wójta Gminy Kołbaskowo
Dziś kilka cytatów :
cyt: "Jest jeden warunek - wspólny cel.
Jak można dogadać się z osobami, których celem nie jest rozwój gminy tylko jakiś inny cel własny."
Proszę powiedz mi bo pewnie jesteś bardziej zorientowany/a dlaczego?
1. Óąmietnisko w Smolęcinie funkcjonuje jeszcze, mimo tego że miało być zamknięte 4 lata temu (Przywiezione zostały tam śmieci z całego województwa. A do tego gmina nic z tego nie ma. Koszty budowy śmietniska to z tego co pamiętam ok. 2,7 mln zł)
2. Jest ujęte w studium kilkaset hektarów pod budownictwo mieszkaniowe m.in. okolice Stobna mimo, że nikt tego nie chciał...
3. W ciągu 4 lat nie udało się ogłosić przetargu na operatora sieci wodociągowej na terenie gminy.
4. Zostało wydzierżawione (wieczysta dzierżawa) ok. 80 hektarów przy autostradzie "golcom" ze stowarzyszenia, którzy nie są w stanie płacić 600 zł czynszu miesięcznie.
5. Został zabrany mandat z okręgu Kołbaskowa i Moczył, a Ustowo podpięto pod Przecław. W celu zwiększenia ilości mandatów na tzw. starym Przecławiu.
6. itd.
cyt:"Ja tylko podkreśliłem tylko jedną rzecz. Nie zaufałem U.G. i okazało się że miałem rację! Krew mnie zalała, jak Wójt rozłożył ręce nad wnioskiem i tyle"
/Z.Komisarczyk 17.11.2006/
Koniunkturalny kandydat?
cyt:"Wydaje mi się, że chyba cyrograf podpisze/mowa oJ.żukowskim/ (o ile już tego nie zrobił) aby zyskać kilka głosów więcej.."
/Z.Komisarczyk 14.10.2006/
Andrzej napisał/a:
Może ludziom spadną wreszcie klapki z oczu
cyt:"My zrobimy wszystko aby tak było."
/Z.Komisarczyk/
cyt:"Faktycznie dziwne jest jak najpierw wójt okleja się logo SLD, a obecnie zanosi się na barwy P.O.
Ale chyba nie bierze jednego pod uwagę, to nie jest miasto. W małych miejscowościach ludzie tak szybko nie zapominają...."
/Z.Komisarczyk 30.10.2006/
W tym ostatnim miał Pan rację-NIE ZAPOMINAJĄ?
I jeśli ktoś mi zarzuci,że się czepiam ,to niech mu Bóg wybaczy!
- Zbigniew_Komisarczyk
- Administrator