Fotki z wakacji
- Zbigniew_Komisarczyk
- Administrator
- Zbigniew_Komisarczyk
- Administrator
-
- Kontakt:
szczupły pisze:Wszystkie fotki fajnie ostre, podobają mi się :D
Robione z cokinem prawda??
robione z polarem:) dojdzie jeszcze szara polowka:) a z systemu cokina nie korzystam:)
dopiero walcze z aparatem,:)bedac w gorach kilka ciekawych ujec nie wyszlo... i za cholere nie wiem dlaczego;-/...ale to nic:) nauka nie idzie w las:)aczkolwiek zawsze PS w uzyciu :)ktory nie wszystko nadrobi,ale pomaga:)
Z kazdym takim zdjeciem stwierdzam ze brakuje mi szerokiego kata:( ale juz wiem,nastepny zakup jaki bedzie to fiszka albo 10-20 :)
PS;pogoda byla do bani,niby slonce,ale wysokie chmury tworzyly dziwny pomrok na ziemi,jak by mgielka-oczywiscie pogoda zrobila sie miodek,dopiero jak schodzilismy;]ale to juz po frytach;]
aparat posiadam dopiero 2 tygodnie :) jeszcze walcze z ostroscia bo cos mi nie gra;-/ pomimo tego ze Af trafia bez problemow(zrobilem testy ) jakies dziwne foty wychodza...zrobilem kilka fajnych portretow,ale wszystki poszly sie czesac;]akurat ostrosc gdzies poszla ,mimo tego ze pogoda byla sloneczna ,czas krotki i pelna dziura.
tu jest probka
http://scashone.blok.pl/raw/ona.jpg
to jest jpg ,nie ruszany programowo,mam jeszcze raw, ale to nic nie da bo tam tez nie ma ostrosci..
PS;moze ktorys z Was ma canona ? z checia bym przepiol obiektyw i zobaczyl cos jest piec..czy ze mna cos jest nie tak,czy z czyms innym:)
Tak to jest jak czlowiek z hybrydy przeskakuje na lustro...
-
- Kontakt:
a tak btw,walnolem byka,zamiast ustawic preselekcje czasu bawilem sie przeslona-sadzilem ze mimo slonecznego popoludnia aparat sam ustawi krotki czas ,ale tak sie nie stalo..buuu..
czlowiek uczy sie na bledach :) dzieki bogu modelke mam na codzien:))))
-
- Kontakt: