festyny

Dla potomnych i ciekawskich. Posty, które straciły swoją aktualność
Awatar użytkownika
Małgorzata Klebańska

festyny

Post autor: Małgorzata Klebańska » 2006-08-17, 17:34

Czy jest jakis plan takich imprez w naszej gminie np.roczny-wtedy latwiej byloby zaplanowac takie imprezy i dostosowac swoje plany do nich...

ps.ps.kurcze help cos mi dziecko prrzestawilo w kompie domowym i zamiast z pisze sie y i odwrotnie i pytajnik uciekl no i co teraz pytam help help help

Awatar użytkownika
Zbigniew_Komisarczyk
Administrator

Post autor: Zbigniew_Komisarczyk » 2006-08-18, 07:39

Wykaz imprez wrzucałem kiedyś na forum. Na początku czerwca... Zapraszamy do członkostwa w stowarzyszeniu FENIX. Na pewno wtedy będzie pewna i rzetelna informacja :))

zlota pisze:kurcze help cos mi dziecko prrzestawilo w kompie domowym i zamiast z pisze sie y i odwrotnie
Należy zmienić układ klawiatury prawy dolny róg. Kliknąć na klawiaturę i wybrać układ klawiatury Polski (programisty). Inna metoda to przytrzymać lewy klawisz CTRL i wcisnąć lewy SHIFT. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Małgorzata Klebańska

Post autor: Małgorzata Klebańska » 2006-08-18, 08:20

Dzięki,już ok z tym kompem,bo spanikowałam,a jesli chodzi o Feniksa,to ja bardzo chetnie,ale myślę,że do czasu kiedy zacznie działać "Stowarzyszenie Barnisławskie",które sie obecnie rodzi-tzn.przygotowuję uchwały do pierwszego zebrania,bo czas nie pozwoli mi na więcej,a ja jak działam to od początku do koćca i nie lubie działania "po łepkach" a wtedy byłoby mi trudno to pogodzić,ale przecież Stowarzyszenia mogą sie wspierać,współpracować,dzielić pomysłami i wymieniać doświadczeniami i na pewno tak będzie :-D
Mam kilka pomysłów do realizacji w ramach działalności FENIKSA tylko musze je poukładac i znalezc chwile na omówienie szczegółow...a jak widzisz nawet nie mam czasu zgrać płytki z filmem z festynu w Barnisławiu i wraz z nim fotek kilka....,ale dziś postanowilam wklepuje w kompa wszystko co dot.nowego Stowarzyszenia i od przyszłego tygodnia zabieram się za wszystkie zaległości,pozdro.
ps.a kiedy macie jakies zebranie czy coś w tym stylu?

Awatar użytkownika
Małgorzata Klebańska

Post autor: Małgorzata Klebańska » 2006-08-22, 19:05

mhm... tego planu festynów to szukalam szukalam i nic nie znalazlam o ..............

Awatar użytkownika
Zbigniew_Komisarczyk
Administrator

Post autor: Zbigniew_Komisarczyk » 2006-08-22, 22:04

Na początku wakacji umieściłem na naszym forum terminarz festynów.
Nie wiem dlaczego nie ma tego postu, czyżbym sam go wywalił...
Teraz to już koćcówka wakacji i wiele się nie będzie działo.

Jeszcze może uda się przeprowadzić imprezę w Moczyłach. Planowaliśmy ponadto zrobić festyn w Stobnie ale nie bardzo wiemy czy ktoś chciałby nam pomóc. I jak zapatrują się na to mieszkaćcy.

p.s.

Turniej Koszykówki w niedzielę w Przecławiu. Jutro dam znak co i jak.

Awatar użytkownika
Małgorzata Klebańska

Post autor: Małgorzata Klebańska » 2006-08-23, 07:40

ok czekam hej!

ODPOWIEDZ